Villa Layout

This stunning, contemporary villa boasts a main two-storey residence and a number of single-storey pavilions spread throughout immaculate gardens with a 25-metre swimming pool at their centre. On one side of the main residence’s upper floor is the master bedroom suite, which is connected to a second spacious suite via a rooftop walkway and ‘sunset’ terrace. Downstairs, one side of the building houses the media room, office and open-air bar, dining and living area, while on the other side, air-conditioned indoor space includes a bar, dining, lounge and kitchen.

Two interconnecting guest suites open directly onto the garden and pool and another privately faces towards the yoga room, gym and kitchen garden. The library pavilion is located at the far end of the pool, and the remaining two bedrooms lie just behind. A large poolside bale pavilion with generous lounge seating and an impressive Teppanyaki grill completes Villa Malaathina’s exceptional facilities.